Nabij zijn

 

Ik ging op vakantie met man en puberzoon van 17. Dat klinkt voor de hand liggend, maar dat was het niet helemaal omdat we een aantal jaren reisden in groepsverband. Nu dus met elkaar, drie weken op een kamer met een zoon van 17. Ik vond het geweldig! Ons kind vliegt binnenkort uit in zijn “tussenjaar”en het was een feest om zo dicht bij hem te leven voor drie weken. Hebben we nu zulke geweldige diepzinnige gesprekken gevoerd? Nou nee.  We speelden spelletjes , spraken over wat we mee maakten. Kortom, we waren samen. Met elkaar, we waren elkaar nabij. Zoals we in het stembevrijden elkaars liefdevolle getuige zijn tijdens onze processen had ik deze vakantie de bewuste ervaring van het elkaar nabij zijn.  Aandacht voor elkaar, maar dat niet alleen, ook de openheid ervaren van man, zoon en mezelf door gewoon te zijn,  in ontspanning. Niets meer,  maar zeker niets minder.
Ondertussen kreeg ik van Conny allemaal foto’s en berichten van het enorme kluswerk wat zij in de Dieken aan het verzetten is om het allemaal nog mooier te maken. Zo waren wij ook nabij.
Dat nabij zijn zullen jullie zien terugkomen en ervaren in onze workshops en avonden waar we weer mee beginnen in september. Wij kijken er naar uit!

15. augustus 2016 door De Haagse Stembevrijders
Categories: Nieuws | Leave a comment

Laat een reactie achter

* verplichte *