Wie zijn wij

Wij zijn Conny van Leeuwen en Joyce Weber en samen met Marion Kuiperi begonnen wij in 2010 te werken met stemmen van mensen als Haagse Stembevrijders. We volgden met succes de tweejarige opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie. Marion besloot alleen verder te gaan als rituelenbegeleider en richtte Ruimte voor Rituelen op.  Conny en Joyce vervolgden het pad als de Haagse Stembevrijders en richtten stichting De Haagse Stembevrijders op.

Conny zoekt liefdevol naar het tot bloei  brengen van de stem. Joyce gaat zonder omwegen naar de pijnplek en maakt ruimte voor een nieuw geluid. Dissoneren mag.

We nemen een ruime en rijke werkervaring mee uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Samen en apart bewandelden we vele wegen om onszelf te ontwikkelen, en daar zijn we nog steeds mee bezig.
Een greep hieruit: the fool in the empty space, improvisatietheater maken onder leiding van Franki Anderson, voice dialoguetraining bij Hal en Sedra Stone, tantrajaartraining bij Centrum voor Tantra, meditatietraining bij Jan Geurtz, energiewerk bij de Leonardushoeve en Alandi retreatcentre, verschillende zangimprovisatie workshops bij Bobby McFerrin en Rhiannon, zanglessen bij meerdere zangleraren, waaronder Ingrid Voermans van het voice-learningcentre en Coen Honig.

Wij vormen samen een fantastisch team. Vriendinnen sinds 30 jaar, niets menselijks is ons vreemd. Met veel toewijding, liefde en humor dagen we jou uit om te midden van alle geluiden in deze wereld jouw ware stem te laten horen. Zo slagen we als de Haagse stembevrijders er keer op keer in om mensen zichzelf te laten herontdekken .Wij  geloven dat iedereen een eigen geluid heeft dat de moeite waard is!

“Door hun enthousiasme en liefde voor wat is, gaven ze mij altijd het gevoel dat ik zojuist het mooiste geluid van de wereld had gezongen. Dit heeft mij meer vertrouwen gegeven, waardoor ik me krachtiger en steviger voel dan voorheen.” (Vincent)