Tweedaagse in de natuur

Twee dagen voor iedereen die wil werken aan een vraag met behulp van de stem. We starten in de ochtend met een meditatie, ontbijt en daarna een sessie van anderhalf uur. Voor de middag krijg je een opdracht mee. Aan het eind van de dag sluiten we de dag af met een deelronde en kijken we terug naar wat de sessie en de dag je heeft gebracht.

Een bijzondere manier om te persoonlijk te kunnen werken aan je ontwikkeling zonder al te veel te praten. De stem als therapeutisch middel.

De locatie Herberg de Dieken op de Holterberg (www.dedieken.nl) heeft alles wat we ons maar kunnen wensen: lekker eten, genieten van de natuur midden in de bossen van de Holterberg, bijzondere ruimtes om in te zingen, lieve mensen die klaar staan om ons volledig te verzorgen.

Twee dagen volpension, inclusief drie privésessies van Conny.

Particulier tarief €300,- je ontvangt geen factuur, je bankoverschrijving is je bewijs van betaling.

Bedrijfstarief: € 390,- incl. BTW. Je ontvangt na betaling een zakelijke factuur op naam.

Waar                      :  Herberg de Dieken in Holten

Wanneer             :  op aanvraag

 

 

 

Reacties:

Drie dagen ZING! bij de Haagse Stembevrijders. Ik had geen idee wat het was, maar de titel sloot aan bij wat ik volgens mij nodig had. Altijd had ik gezongen. Tot ik een ongeluk kreeg en mijn stem op slot ging.  Zingen lukte niet meer. Ik hoopte inderdaad dat mijn stem bevrijd zou worden.

Ik had echter geen zin in zweverigheid of diep ingaan op ” wat je voelt”. Dus ik was eerst wat gereserveerd. Algauw ontdekte ik het spelen met beweging en geluid weer. Niet hoeven presteren, maar gewoon iets doen. De twee dag in Holten vond ik mijn stem weer terug. Spelenderwijs, zonder diepe gesprekken, zonder ” terug naar je jeugd ” te gaan. Door vrij te dansen op muziek, door spelletjes met stemgeluid, door de heerlijke natuur om ons heen, door de kleur van mensen die aanwezig waren. Vanuit liefde en geborgenheid ontstond veiligheid, ontstond ruimte om geluid te maken. Mijn geluid. Mijn eigen geluid. En als ik het zo opschrijft klinkt het alweer erg zweverig. En dat was het juist niet. Mijn voeten op de grond, steviger dan ooit. En dat merkte ik vandaag met werken. Mijn stem klonk helder en met humor. Dank Voor dit hele grote geschenk!!!!