Zalig zomerweekend in juni 2018

Van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni kan je komen genieten van een weekend helemaal voor jou.

Je gaat dit weekend op onderzoek uit. Improvisatie, beweging, dans helpen je om je lijf te voelen en je stem te laten horen. Elke dag begin je met een fysieke warming up, binnen of buiten. Door te bewegen komt je stem meer tot ontspanning en durf je meer volume te geven. Je krijgt meer zelfvertrouwen. Samenzang, improviseren, adem-, stemoefeningen, luisteren, aanraken, alles komt aan bod. Er zullen ook voldoende momenten zijn waarop je het geleerde kunt laten bezinken en even op jezelf kunt zijn. We werken met klankschalen, massagetechnieken, zingen bij het vuur. Kortom, er valt veel te genieten.

Je eigen stem ervaren en ontdekken, tot nieuwe inzichten komen en plezier maken, ontspannen, daar gaat het in deze week om.

In deze week musiceer je met het instrument dat je altijd bij je hebt, je stem of met een ander instrument, dat eenvoudig door iedereen te bespelen is. Let maar op. Je hoeft geen noot te lezen.

We werken met bestaande liederen, maar ook met laagdrempelige improvisatie vormen waaronder circlesongs. Het werkt enorm verbindend en je zult verrast zijn door de muziek die zomaar ontstaat.

Waar we zelf zo van genieten is dat je helemaal niks nodig hebt. Je bent muziek, dus als jij er bent kunnen we beginnen!

Je logeert in de Dieken, herberg van liefde. Er is hier met veel aandacht een prachtplek gecreëerd. Je logeert in eenvoudige één-  twee- drie en vierpersoonskamers met 1- en 2-persoonsbedden. Douches en toiletten worden gedeeld. Er is een mooie werkruimte en een grote tuin met  vuurplaats en een bos, waar we heerlijk in kunnen zingen. De Dieken ligt midden in natuurgebied de Sallandse Heuvelrug, een eeuwenoud landschap, de hei ligt letterlijk om de hoek.

Op de Dieken koken en eten we gezamenlijk  (als het even kan buiten). De maaltijden zijn vegetarisch. Er wordt geen alcohol geschonken.

Praktische zaken:

Data: 15 juni aankomst rond 11.oo uur ,17 juni vertrek om 1700 uur.

Prijs: € 300,- voor de workshop, het verblijf in herberg de Dieken, twee nachten op basis van vol pension (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee). Een onderlaken en dekbedhoes voor 1-persoonsbed en een handdoek neem je zelf mee.

 

Laat een reactie achter

* verplichte *