Klankbeleving op maat

Helemaal voor jou alleen maken wij een klankbeleving op maat. We starten met een klein ritueel waarbij je alles wat je niet meer nodig hebt achter je laat en de energie om je heen wordt “schoongemaakt”. Je neemt een intentie mee in de sessie waar je misschien al mee bezig was, of die zich aandient in het moment.

Een uur lang wordt je gewiegd in een hangmat. Er wordt geluid om je heen gemaakt door Joyce. Je kunt je laten meenemen door al die geluiden. De zang, de drums en het gefluister omhullen je. Zo kom je heel snel tot jezelf. De warme, en liefdevolle bejegening zorgt ervoor dat je je gezien voelt. Je luistert met je hele lichaam en de klanken reinigen je zelfhelend vermogen.

Ook (ernstig) zieke mensen hebben veel baat bij een sessie in de hangmat, hun welbevinden verbetert en dat wat in deze periode nog aan de orde moet komen dient zich vaak vanzelf aan, opgeroepen door de klanken en het wiegen.

Privésessie van een uur € 75,-. Je kunt bellen of mailen voor een afspraak op een moment dat jou uitkomt.

mail: j.weber@planet.nl, of bel voor een afspraak 0623369854

Klankreis

Zeker is dat je iets bijzonders gaat meemaken. Misschien kom je ontspannen en uitgerust uit ons concert, misschien opgefrist en vitaal, dat is altijd weer een verrassing. Met onze instrumenten geven we een weergave van wat we voelen. Alles gebeurt in het moment en is geïmproviseerd. Mensen die het meemaakten komen regelmatig terug omdat ze “er even helemaal uit zijn”, zonder dat ze zelf iets hoeven doen.

Uitspraken van klanten:

“Dit is massage van binnenuit.”

“Het was spannend, ik wilde kijken wat er gebeurde”

“Ik ging van plek naar plek, van zwaar onweer naar tropisch regenwoud.”

“Dit gun ik iedereen die werkt, maar ook alle andere mensen die ontspanning kunnen gebruiken.”

“Ik ben geraakt in mijn ziel, in mijn zijn.”

“Ik voel me alsof ik in trance was, of ik ergens anders was.” k

We zoeken naar een Corona-proof manier om dit te doen. We houden je op de hoogte. Je kunt in ieder geval terecht voor een individuele klankreis, zie Klankbeleving op maat.