Op adem komen

Wil je inzicht krijgen in jezelf en ben je bereid om jezelf te onderzoeken, dan is deze retraite op de Dieken een ideale mogelijkheid om te rusten en tot jezelf te komen. Ik, Conny, ondersteun je daarbij als liefdevolle getuige.

Ik luister naar je.

Ik kook gezond en heerlijk voor je.

Ik stem me af op jouw behoefte en jouw vraag.

Mijn begeleiding bestaat uit het werken met Internal Family Systems, een methode ontwikkeld door Richard Schwartz, waarin we met aandacht en respect luisteren naar de verschillende delen in jou. Ook werk ik met stembevrijding, waarin je geluid geeft aan wat waar is en waar geluid aan gegeven wil worden. Als verwerking kan ik gebruik maken van autobiografisch schrijven en geef ik soms een creatieve beeldende opdracht.

De omgeving is stil en inspirerend, midden in de natuur op de Holterberg.

Je verblijft in een appartement waar je je helemaal terug kunt trekken.

Anderhalf uur per dag hebben we een programma en er is een mogelijkheid de dag te starten met een meditatie en een mantra.

Je kunt schrijven, wandelen, fietsen, lezen en het atelier is beschikbaar voor je.

Naar gelang je behoefte en jouw en onze mogelijkheden kan je verblijven van 1 nacht tot 1 week.

We verkennen in een telefoongesprek of via Zoom wat je thema is en waar je behoefte aan hebt en ik maak een programma op maat.

Aankomst dag één om 13.00 uur, vertrek de volgende dag na de lunch, rond 13.30. De kosten voor verblijf, maaltijden, sessie zijn € 150,-, ex BTW. Daarin is inbegrepen één sessie van anderhalf uur, drie maaltijden en een overnachting.

www.dedieken.nl
info@dedieken.nl
telefoon Conny 0651643006