Wat zeggen onze klanten?


Zing je los
Bedankt voor de mooie dag. Het was aanvankelijk toch weer
zo/n gevoel van ”de kat uit de boom kijken….” maar zeker na het geklaag met als toppunt de eenakter … dat was zo mooi. en zo/n bijzondere gewaarwording. En ook zo ontroerend… Echt even mijn diepste punt geraakt… Ik hoop dat ik nog vaak deze geheimzinnige diepe punten mag raken.
Jullie hebben mij op weg geholpen de weg te ontdekken..
Dank nogmaals

Jan

Heel verrassend en vooral emotioneel hoe deze dames het voor elkaar kregen mooi geluid uit mij te krijgen!

Nicolette

Conny en Joyce staan met hun voeten in de aarde en met hun hart zijn ze verbonden met het grote geheel.

Lies

Ik ben nog steeds aan het zingen! Heerlijk…ik merkte een dag later pas hoe enorm mijn stem bevrijd is!! Zondag was er een feestje waar ook bij gezongen werd en daar had ik geen enkele moeite mee! Ik zong heerlijk mee.

Petra

Het viel me op dat jij en Conny de deelneemsters op een verschillende manier benaderden. Ik weet natuurlijk niet hoe het voor de anderen was, maar bij de zoektocht naar de oorsprong van mijn stem nam Conny me mee naar een onbekend land en zei als het ware: kijk maar wat je daar vindt en zie wat je ermee doet, terwijl Joyce de aandacht meer probeerde te sturen en ook meer resultaatgericht werkte. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een balans tussen techniek en intuïtie.

Nelly

Ik wil nog even zeggen dat ik het een openbaring vond gisteren bij jullie  en dat het me goed heeft gedaan! Het gekke was dat de klaagzang uit mijn tenen kwam en dat ik juist veel vreugde voelde over de dag! Dank voor jullie inspiratie  de hele dag.

Miek

Conny en Joyce kunnen je via je hart contact met je hoofd laten maken.

Mark

Ligconcert
Een weldadig bad van klanken. Heerlijke ontspanning en fijn om het helemaal te ontvangen, niks hoeft en ik was steeds in een ander soort sferen Lies

Ik was op reis en waande me in de jungle. De vogels ontwaakten en de zon kwam op. Later kwam ik bij de zee. Heerlijk, de zang en de geluiden namen me helemaal mee.

Naomi

De verdrietige STEM
Je eigen naam zeggen en zingen en daarbij staan in jouw eigen ruimte.
Deskundig en liefdevol begeleid door Conny en Joyce. Je veilig weten door hun zorg voor wat ieder nodig heeft. Een bad van klankschalen en andere instrumenten. Ruimte voor verwarrende emoties, die bij verlies van een dierbare horen. Een altaartje, waarbij alles past : De kleuren, de voorwerpen, de zang en de muziek. Erkenning en ruimte voor wie je bent in een gebouw en een praktijk, die tot je verbeelding spreken. Dank hiervoor.

Ineke

Ik had al jaren een steen in mijn maag, het leek wel of ik zelf van steen was geworden. Na twee ochtenden zingen over mijn rouw kreeg ik ineens veel meer ruimte en voelde ik me zachter.

Ingrid

De oude STEM

Ik ben heel dankbaar voor de tijd en energie die jullie in mijn demente zus investeren en ben ervan overtuigd dat het contact met jullie beiden bijdraagt aan de kwaliteit van haar leven.

Nelly

Jullie therapie en het samen zingen werkt heel goed. Een tijd geleden kon mijn moeder alleen maar fluisteren en reageerde ze pas als ik wat zei. Nu begint ze soms uit zichzelf te praten en geeft ook beter aan wat ze wil. Ik had moeite contact met haar te maken, jullie leerden mij op een andere manier verbinding met haar te maken. Ik heb bewondering voor de liefde en de humor waarmee jullie met haar omgaan en leer er zelf ook veel van.

Corrie