Na de zomer heten we je graag van harte welkom om (weer) eens wat te komen zingen bij ons.

We hebben allerlei aanbod, van liggen luisteren en ontspannen tot sessies waarin je (heel spannend) in je eentje komt zingen. En dan nog van alles daar tussenin.

Van de week zat ik op een terrasje en hoorde ik een gesprek van twee vrouwen aan een tafeltje naast me. Één van de vrouwen vertelde bijna letterlijk wat ik de dag daarvoor uit de mond van een cliënt had gehoord. “Ik durf niet te spreken in gezelschap. Als ik aan tafel zit met bijna allemaal vreemde mensen, houd ik mijn mond. Ik denk dat wat ik te zeggen heb niet interessant is. En als het in een andere taal is, kruip ik nog liever onder de tafel”.

Ik houd van die thematiek. En ik houd ervan om samen met mijn cliënten uit te zoeken wat er onder zit. Hoe komt het, dat jij je eigen uitingen zo onbelangrijk vindt? Dat je denkt dat jíj er niet toe doet? Zingend zoeken we samen naar je geluid. Soms is dat een brug te ver, dan houden we het bij “slechts”geluid maken. Dat is al heel wat voor deze en gene. En o, wat worden we allebei blij als dat inderdaad ruimte en vrijheid oplevert. De mogelijkheid tot groei! Daar ga ik voor. Groeien en bloeien is waar ik heel graag liefdevol getuige van ben en een bijdrage aan lever. Dat deed ik voorheen in het onderwijs, en nu als stembevrijder.

Wat ben ik blij met mijn vak. En hoe heerlijk is het als ik jou ook blij kan maken. Kom je?