Wie zijn wij?


Conny

Zonder dat ik het in de gaten had was ik (op)gesloten in mezelf. Mijzelf kwetsbaar opstellen vond ik het engste dat er was. Tijdens mijn eigen (levens)proces heb ik ervaren dat als ik zelf open,  de wereld zich voor mij opent. Door mijn werk als vrijwilliger in het Jacobshospice heb ik leren zijn met wat er is en was mijn focus op luisteren. Ook mijn werk als remedial teacher heeft me gevormd. Mijn sterke overtuiging in het werk en in het leven is: Er hoeft niets weggeduwd te worden, alles wat je in je hebt doet er toe. In het stembevrijden is het dát, waar ik mee werk. Samen op onderzoek gaan naar wie jij in essentie bent. Zelfonderzoek stopt nooit. Sinds 2012 volg ik trainingen bij het centrum voor tantra in Amsterdam, wat me steeds dichterbij mezelf brengt. In mijn begeleiding tijdens het stembevrijden gebruik ik regelmatig onderzoeksmethoden afkomstig van deze school. Je kunt bij mij terecht als je vrij wilt zingen, vrij wilt leven en bereid bent te kijken naar wat er zoal in je leven speelt en heeft gespeeld en hoe alles samenhangt met elkaar. Vrij leven, vrij zingen, daar gaat het om voor mij. Je kunt bij mij terecht in Holten, waar ik samen met mijn man John herberg de Dieken vorm geef.  Ik bied mini-retraites aan waarin ik samen met jou werk aan je vraag, met alle werkvormen die ik tot mijn beschikking heb.

Joyce

Ik zing al mijn hele leven. Heb heel lang geworsteld met mijn stem. Jarenlang heb ik geprobeerd liedjes van anderen te zingen op zoek naar verbinding. Uiteindelijk na een lange zoektocht ben ik bij het centrum voor stembevrijding terecht gekomen. Daar heb ik mijn eigen geluid gevonden en de verbinding waar ik naar zocht. Het was de verbinding met mezelf. Ik denk dat iedereen die verbinding kan maken. Daar is ruimte voor nodig. Mijn talent is ruimte maken. Ik zet dit talent in om andere mensen te begeleiden in het vinden van verbinding.

Als stembevrijder zet ik ook mijn jarenlange ervaring in, als coach, facilitator en kunstenaar. Ik heb allerlei ingangen om je bij je eigen geluid te brengen en zo de verbinding te maken.